miércoles, 1 de diciembre de 2010


Dia 1 de desembre 2010...que dir de l'any???..es que anem tots molt plens d'informació constantment... eleccions, paro, crisis, hipoteques....i la gent que va per la vida amb els ulls tancats? son mes feliços? que es millor viure tot, sentir-ho, patir-ho, emocionar-se, deprimir-se, actuar? el face book? twitter?google reader? etc...iphone? ens salvarà de la crisis ell?? pq ho fa tot!!!jajajaj (si mai tinc una mascota ja se qui nom posar-li....jajajja! )

A nivell personal prefereixo equivocar-me, caure, aixecar-me, patir , sentir, disfrutar que anar per la vida amb els ulls tancats o mirant a terra quan camines. Tot es ràpid, fugaç, temporal, si et distreus ja ha passat. Es agafar-ho al vol,pujar al tren que es para i sinó vas ràpid s'escapa pero sempre en ve sempre un altre sense trigar massa.
Ha estat un any de reinventar-se, la gent amb la crisis pensa, busca, retroba alternatives. Per gust o obligació o desesperació... Es un ambient per intentar progressar amb el que tenim. Qui any passa any empeny?? es aixi?? no perdre mai les ganes de descobrir, d aprendre, de il·lusionar-se, d´entendre, de millorar.....crec que es el secret per seguir endavant almenys intentar-ho. Es una època complicada de canvis d esquema inculcats a primaria i dels perfils de vida que un podia tenir esquematitzats quan anava a l'escola...jo quan sigui gran vull ser.....tindre 4 fills.....una casa.....un cotxe.......... i el que hi ha ara es molt diferent al que podíem imaginar-nos. Per mi en resum: viure cada dia com una petita historia, una pagina mes del llibre on totes son part de la novel·la.
Ens en sortirem sempre.