jueves, 25 de junio de 2009

Que es l´alegria??


un tema difícil, escriure.........amb el full en blanc....el gran enemic. Es com lluitar contra res i contra tot, com posar amb paraules el que sents, sigui ràbia, amor, sentiment, decepció...etc.
Com descriure l'alegria, com ho faries? com es l'alegria, per cadascú és diferent, per mi pot ser una tarda a la platja sense massa calor veient el mar..i per un altre, pot ser això lo mes avorrit del mon, o potser un repte posar-se crema a l´esquena, amb la sorra molesta entre els dits, els nens amb la pilota..els crits..jaja,,, vigila amb la pilota..no molestis aquesta "senyora!!!!!!!!!!""""jjaja !! tot depèn qui ho miri... (Aprofito a dir a totes les mares, que son mes senyores que jo. Siusplau d'entrada diguin noia..."señora" sona fatal...jjj i sinó tan sols digues- no molestis. sense afegits fora de lloc..jajajaj!
Doncs el que deia, cadascú te un concepte d cada cosa que mai podrem imaginar i es la gran sort, pq sinó imagineu-vos que a tots ens agrades el mateix ..seria horrorós...ja massa que coincidim..jj!
En resum que es l'alegria?? un estat? un sentiment? una sensació? un estar be amb un mateix, jo crec que es el secret. El proper escrit serà un altre concepte, la tristor?? no, no, que això no interessa a ningú...jjjj!